Jump to content

The Explosion of Skee


Skee
 Share

Recommended Posts

Hi everyone

 

skee exploded be back soon

 

tell gryph to lower bandwidth on vent

 

now u dont need to worry about paragraphs

 

 

 

skee is gone

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well...from my experience, cutting and pasting game folders alone does not work. Usually you get some kind of crazy non-hardware related errors, simmilar to what you're describing. For it tow work, you need to put them in the registry, make sure the drivers the game installs are there, etc.

 

The simplest way to do this is to reinstall the game, and copy+paste the update files along with the WDM, WTF, and Interface folders.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lack of paragraphs makes baby jesus cry...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lack of paragraphs makes baby jesus cry...

 

Every time someone makes baby jesus cry, a demon gets it's wings.

 

It's true, i saw it on the tee-vee.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was just teasing you skee. Sorry to hear about your computer, although there's nothing I can do to help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

kopi no worries i cant type for shit ill be back someday jsut not today i want to play but i still cant get rid of the error 132 but ill keep trying

 

skee

Share this post


Link to post
Share on other sites

have you tried contacting their technical support? It sounds cheesy, but sometimes they actually have something useful. They helped me figure out at one point that a major portion of my interface lag came from my Use Hardware Mouse button being checked. Apparently the tooltip on it lied.

Share this post


Link to post
Share on other sites

no i haent i followed thru some ideas on ther tech boards of the error 132 , could be anumber of things so im eliminating them one by one then i go to tech support if i cant fix it , im at the stage i found out some inof on some latency issues of bios and mother board ram info to one another so im downloading new board files and bios , they say do that then hit otimize performance and choose 128 , they say some jsut put 128 in the video ram extras in bios and it casues to malfunction so im hopeing this will work

 

 

Skee

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...
[[Template core/front/_liskoduje/liskodujeJS is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]